Најкрцкави компири од рерна според Џејми Оливер


Со минимум труд ќе добиете оброк кој нема да ве остави со празен стомак, а е далеку поздрав од покомплицираните оброци. Во само 100 грама карфиол има речиси ...
| | веќе видена | слични

Доколку немате идеја што да им послужите на гостите или семејството, тортата од неколку состојки, без печење, е вистинскиот избор. Десертите кои не се печат се ...
| | веќе видена | слични

Иако можеби сте навикнати да јадете принцес крофни со фил од ванила, ако сакате чоколадо, тогаш треба да ги направите овие со чоколаден фил. Понекогаш мала ...
| | веќе видена | слични

Пченкарно брашно, прашок за пециво, млеко и уште неколку состојки ќе бидат доволни за да ја направите оваа одлична пројара. СОСТОЈКИ: 1 чаша (142 g) жолто ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Тортата од палачинки е најдобрата која некогаш ќе ја пробате. Буквално не постои личност на која овој десерт не му се допаднал. Состојки: Смеса за палачинки: - ...
| | веќе видена | слични

Овој сендвич изгледа како секој друг сендвич, но има феноменален вкус благодарение на квалитетните состојки. СОСТОЈКИ : 2 парчиња леб 1 тенок говедски стек 1 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

На една недела до одржувањето на парламентарните избори и вториот круг на претседателските избори, продолжуваат препукувањата меѓу партиите, а во фокусот се и ...
сите 145 | | | веќе видена

Претседателот на Илинден од Тирана, Никола Ѓурѓај, асицијација во која што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка ...
сите 43 | | | веќе видена

Во Струмица се чувствувам особено добро бидејќи знам дека оттука ќе тргне тој политички вулкан што ќе стави крај на последната феудална енклава во Македонија. ...
сите 95 | | | веќе видена

1 По катастрофалниот резултат на СДСМ во првиот круг на претседателските избори, каде што разликата меѓу Гордана Сиљановска-Давкова и Стево Пендаровски е ...
сите 21 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Најкрцкави компири од рерна според Џејми Оливер

Од:
До кого (е-маил):
Порака: