Доколку сакате да заштедите на гориво, еве неколку совети како тоа да го направите Не точете до врв Оној момент кога дршката за бензин ќе кликне и ќе престане ...
сите 2 | | | веќе видена

Меѓународен славјански универзитет „Г. Р. Державин“ (МСУ) потпиша договор за соработка со Универзитетот „Мајка Тереза“ (УМТ) од Скопје. Потпишувањето беше во ...
сите 5 | | | веќе видена

Закопуваат починат маж, па после погребот на починатиот сопруг, вдовицата прв пат во животот пробува виски. Голтнува една голтка и вели: – Абе ова има вкус ...
сите 4 | | | веќе видена

Графички приказ на заработката на филмските франшизи во период од 20 години. Актуелниот победник се појавува дури некаде на половина пат.
сите 2 | | | веќе видена

 Ако сакате да патувате повеќе од еднаш во годината и поголем дел од времето сакате да го поминете на друго место, мора да најдете начин кој нема да „удри“ по ...
сите 2 | | | веќе видена

Ги видоа резултатите од првиот круг претседателски избори па фатија со она дека ја разбрале пораката, дека ќе има чистка, ќе работи метлата. Одиме со првиот ...
сите 2 | | | веќе видена

next