Од први март на сите непрописно паркирани возила во Штип им се заканува блокатор. Оваа одлука ја донела општината со цел да се стави ред во возењето и ...
сите 3 | | | веќе видена

Јавниот превоз очигледно си игра мајпат со скопјани, надлежните од ова претпријатие не реагираат на постојаните поплаки од граѓаните, па слободно може да се ...
сите 2 | | | веќе видена

Рано насабајле накај работа цела стуткана во капут седнувам на горниот кат од 57ца.Пред мене две тетки размуабетени, си велам ова ќе биде долго патување од ...
| | веќе видена

Сите ние сочувствуваме со настанот, но тој се случи по часовите што нѐ амнестира од одговорност. Иако на мајката ѝ кажавме да нѐ информира за состојбата на ...
| | веќе видена