Република

Претседателот Доналд Трамп и четворица негови претходници во Белата куќа присуствува во средата на државната церемонија на простување од 41-от американски ...
сите 80 | | | веќе видена

Околу 90 членови на италијанската мафија Ндрангета беа уапсени за време на голема меѓународна операција во неколку европски држави и Латинска Америка. 100 ...
сите 42 | | | веќе видена

Најдоброто искуство при патувањето го стекнувате кога се запознавате со културата на една земја и со нејзините локални обичаи, ритуали но и суеверија. Во ...
сите 3 | | | веќе видена

Вработените во приватниот сектор, до крајот на годината ќе добијат регрес за годишен одмор попознат како К-15 во износ од минимални 9.610 денари. Според ...
сите 12 | | | веќе видена

Идеачна е онаа тежина која што е оптимална за вашето добро здравје. Ако си се допаѓате себеси со таа тежина и добро се чувствувате – тоа е одлично. Трендот за ...
сите 4 | | | веќе видена

next