Пожарникарите во Калифорнија се борат со најголемиот пожар во историјата на оваа држава. Секако ова значи дека на пожарникарите им е потребна ама баш секоја ...
сите 3 | | | веќе видена

Пред извесно време ми стигна сметка за мобилен телефон. Иако сум нормален корисник, и сметките ми се во редовната претплата од ~1.000 денари месечно (во тандем ...
сите 2 | | | веќе видена

Skype веќе одамна може да се користи за испраќање на SMS пораки, меѓутоа за тоа е потребно да се стави Skype Credit и да се користи нивниот сервис наместо тој ...
сите 4 | | | веќе видена

НВИДИА ги претстави високо очекуваните хардверски производи со новата графичка технологија „Тјуринг“. Ова е првото сериозно ажурирање од официјалното ...
сите 9 | | | веќе видена

Тренер во Семос Едукација со над 20 сертификати за Microsoft курсеви (програмирање, бази на податоци и Azure), како и тренер за ISTQB курсеви за софтверски ...
сите 2 | | | веќе видена

По познатиот случај во кој властите бараа од Apple да ја пробијат заштитата на iPhone уред , сега повторно читаме за барање од властите да се добие пристап до ...
сите 7 | | | веќе видена

next