Благодарение на моќните својства на медот и бананата, ќе се решите од болното и воспалено грло, кашлицата, а дури и од стомачните проблеми, тврдат добро ...
сите 19 | | | веќе видена

Колкав простор зазема здравата храна на социјалните мрежи и дали е тоа само уште еден од новите трендови што го диктираат денешното живеење, или вистински се ...
сите 2 | | | веќе видена

Најново истражување покажа дека луѓето кои чуваат кучиња се поотпорни на срцеви болести и дека животот со куче позитивно влијае на општото здравје и ...
сите 4 | | | веќе видена

1.Повеќе енергија Изложеноста на ладни температури, на пример прошетка по студено време, ќе ве исполни со енергија па ќе бидете „енергични“ и откако ќе се ...
сите 3 | | | веќе видена

Истражувачи развиле тест кој би можел да се користи за дијагностицирање на сите видови канцери, базиран на уникатен ДНК потпис вообичаен кај сите канцери. ...
сите 13 | | | веќе видена

Ако постојано чувствувате пад на енергијата, потрудете се да го намалите бројот на контакти. Комуникацијата е важна и неопходна и таа е корисна, но не ви се ...
сите 4 | | | веќе видена

next