Алан Прост вели дека го мрази филмот од 2010 година „Сена“ во кој се покрива животот и кариерата на неговиот голем ривал Аиртон Сена, бидејќи францускиот ...
сите 5 | | | веќе видена

Volvo п рави пионерски чекор со воведувањето на технологијата за размена на информации меѓу возилата во случај на опасност на патот, којашто отсега е достапна ...
сите 10 | | | веќе видена

Спектакуларниот концепт на Мерцедес бенц вижн мајбах лакжери, претставен на автомобилскиот саем во Пекинг минатата година, би можел да стане сериски ...
сите 7 | | | веќе видена

Голем дел автомобилски компании го следат трендот и се обидуваат да создадат хибридни или електрични автомобилски серии. Некои од нив ја истражуваат ...
сите 5 | | | веќе видена

next