Од руската кујна: Маринирано пилешко во зачинет кремаст сос


Сезоната на вируси наголемо владее. Сите се жалат на оние добропознати симптоми како што се висока температура, малаксаност, затнат нос, болка во грлото и ...
| | веќе видена | слични

Ѓумбирот е една од најдобрите состојки кои можеме да ги користиме во исхраната поради многуте бенефити за нашиот организам и здравје. Тој е одличен за ...
| | веќе видена | слични

Фантастичен рецепт за крцкава пита бурек. 1/2 кг тенки кори 200 мл млеко 200 мл кисела вода 1 јајце 50 мл масло 200 гр сирење Јајцето добро разматете го со ...
| | веќе видена | слични

Доколку сакате да направите вкусен и здрав десерт, тогаш тоа е дефинитивно колач со јаболка. 3 јајца 700 гр јаболка 100 гр шеќер 100 мл јогурт 50 мл. маслиново ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Во Кабинетот на претседателот, денеска ќе се одржи официјална церемонија на примопредавање на функцијата Претседател со највисоки државни и воени почести. По ...
сите 365 | | | веќе видена

Македонското друштво „Илинден"-Тирана во име на членовите и Македонците во Албанија денеска упати честитка до лидерот на ВМРО - ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по ...
сите 240 | | | веќе видена

Поранешниот функционер на СДСМ, Ѓорѓи Спасов, по катастрофалниот пораз на владеачката партија на парламентарните избори, по кои беа освоени само 18 пратенички ...
сите 174 | | | веќе видена

Со средбата што вчера траеше над два и пол часа помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и колаицијата Вреди, почнаа преговори за формирање на новата влада. На средбата на која ...
сите 193 | | | веќе видена

„Вчера во 15:30 часот од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар во Стара чаршија била пронајдена А.П.О.(73) од Турција, која ...
сите 128 | | | веќе видена

Кога ќе се споредат бројките на граѓани кои гласаа за парламентарните и претседателските избори се наоѓа бројот на оние кои ги бојкотираа изборите за шеф на ...
сите 14 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Од руската кујна: Маринирано пилешко во зачинет кремаст сос

Од:
До кого (е-маил):
Порака: