Палачинки од античка Грција, без јајца и млеко

Денес ви презентираме еден рецепт за вкусни колачиња со сусам. Потребни состојки: 1,5 чаша пченично брашно 1/2 лажичка сода бикарбона 1/4 лажичка морска сол ...
| | веќе видена | слични

Потребни состојки: 2 банани4 јајца2-3 лажички циметпрстофат мускатно оревче3 кеси ванилин шеќерореви посипување Начин на приготвување: Се пасираат бананите со ...
| | веќе видена | слични
3 копии

Постојат причини зошто шеќерот е сѐ повеќе присутен во современата исхрана. Шеќерот не само што има неверојатен вкус, туку може да биде и совршена состојка за ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

На три дена до двојните избори дел од политичките аналитичари во земјава ценат дека, иако на моменти имало црна изборна кампања, сепак генералната оценка е ...
сите 585 | | | веќе видена

На 8 мај постои само една социјалдемократска опција, само една лева и прогресивна опција која се вика СДСМ. Ако досега не беше јасно, сега се разјасни и ...
сите 267 | | | веќе видена

Утре ќе биде претежно сончево, попладне ќе има услови за изолирана појава на. Во вторник попладне ќе има локална појава на нестабилност, а во среда и четврток ...
сите 220 | | | веќе видена

ПОЛИТИЧАРИТЕ НА ВЕЛИГДЕН ПОВИКАА НА СПЛОТЕНОСТ Претседателот Стево Пендаровски го честита големиот христијански празник Велигден на верниците. „Враќајќи ни ја ...
сите 109 | | | веќе видена

„Исто размислуваме како ќе помогнеме и прехраниме дома семејство, исто размислуваме колку ќе заработиме, што ќе оставиме на нашите деца, исто размислуваме дали ...
сите 209 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 13 | | | веќе видена

Делегацијата го доставила својот одговор до египетските и катарските посредници и сега се враќа во Доха на дополнителни консултации, соопшти Хамас, пренесува ...
сите 322 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Палачинки од античка Грција, без јајца и млеко

Од:
До кого (е-маил):
Порака: