ФРАНЦУСКА САЛАТА: Неповторлив вкус кој го обожаваме, а се прави толку лесно


Кус-кус салатата е лесно и здраво јадење кое е одлично за секоја пригода. Тоа е едноставен оброк кој е лесен за правење и полн со вкусови. Главната состојка е ...
| | веќе видена | слични

Доколку планирате да правите торта, а сакате за кратко време да биде готова, тогаш пробајте го овој германски рецепт. Состојки: - 4 пакетчиња пишкоти. Фил со ...
| | веќе видена | слични

Со трикот на искусните домаќинки ќе подготвите совршен омлет. Поради нивната хранлива вредност, јајцата се идеални за почеток на денот и најчестиот појадок во ...
| | веќе видена | слични

Компирите подготвени на овој начин мора да ги пробате уште денес! СОСТОЈКИ : пиперка во прав толчена лута пиперка по желба мелен бибер 3 чешниња мелени лук ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Македонија се наоѓа пред сериозна одлука а изборите кои следат во себе не го носат изборот која партија ќе победи, туку каква иднина ќе се одбере, за себе и за ...
сите 314 | | | веќе видена

Бујар Османи не треба да се грижи, бидејќи новата влада без ДУИ ќе биде влада од две мнозинства, стои во пораката на еден од лидерите на албанската опизиција ...
сите 145 | | | веќе видена

Државната изборна комисија на денешната седница донесе заклучок за конечност на разултати за избор на претседател на Република Северна Македонија, прв круг. ...
сите 124 | | | веќе видена

Лидерите на партиите кои се дел од Европскиот фронт на денешната средба во Струга заклучија дека првиот круг од претседателските избори на 24 април помина во ...
сите 209 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 80 | | | веќе видена

Туристички Охрид е преполн со гости. Посетители од Србија, Хрватска, Албанија, Грција, но и повеќе земји од целиот свет, уживаа денеска во неговите убавини. ...
сите 230 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

ФРАНЦУСКА САЛАТА: Неповторлив вкус кој го обожаваме, а се прави толку лесно

Од:
До кого (е-маил):
Порака: