Македонски таратур – од кујната на Марија Кочовска


Доколку планирате да правите торта, а сакате за кратко време да биде готова, тогаш пробајте го овој германски рецепт. Состојки: - 4 пакетчиња пишкоти. Фил со ...
| | веќе видена | слични

Со трикот на искусните домаќинки ќе подготвите совршен омлет. Поради нивната хранлива вредност, јајцата се идеални за почеток на денот и најчестиот појадок во ...
| | веќе видена | слични

Компирите подготвени на овој начин мора да ги пробате уште денес! СОСТОЈКИ : пиперка во прав толчена лута пиперка по желба мелен бибер 3 чешниња мелени лук ...
| | веќе видена | слични

Го истражуваме светот и ви ги презентираме најдобрите јадења со нашите пријатели Агриа ! Овој пат ве водиме во Англија на дегустација на еден специјалитет кој ...
| | веќе видена | слични

Солените мафини се сигурно пециво за сите прилики – брз појадок или вечера, ручек во движење, погодни како порција во посебни прилики, а исто така се одлично ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Лидерите на партиите кои се дел од Европскиот фронт на денешната средба во Струга заклучија дека првиот круг од претседателските избори на 24 април помина во ...
сите 506 | | | веќе видена

Македонија се наоѓа пред сериозна одлука а изборите кои следат во себе не го носат изборот која партија ќе победи, туку каква иднина ќе се одбере, за себе и за ...
сите 334 | | | веќе видена

Во рамките на претставувањето на клучните точки од Програмата „Македонија повторно горда“ се одржа петтата трибина на тема: “Ранливи категории”. На трибината ...
сите 132 | | | веќе видена

Џејми Карагер не можеше да одолее на привлечноста на „Жолтиот ѕид“. Првиот полуфинален натпревр во Лигата на шампионите меѓу Борусија Дортмунд и ПСЖ (1:0) го ...
сите 80 | | | веќе видена

Максим Димитриевски во 2024-та година е поголема грешка за СДСМ отколку Тито Петковски (НСДП) во 2006-та, смета екс-градоначалникот од редовите на СДСМ и ...
сите 99 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Македонски таратур – од кујната на Марија Кочовска

Од:
До кого (е-маил):
Порака: