Пред да поховате кашкавал направете го ова – Ќе биде три пати повкусен


Има мал трик како ако поховате кашкавал да ви биде посочен и вкусен. Ставете ги парчињата малку во млеко, па потоа во брашно, јајце и презла. Ќе бидат супер ...
| | веќе видена | слични

Ако сакате да имате убава, сјајна и здрава кожа, измешајте две намирници во кујната. Ви треба кокосово масло и малку шеќер, измешајте ги и нанесете ги на ...
| | веќе видена | слични

Убава идеја за вкусен појадок или, пак, неодолив сладок десерт во текот на денот… Потребно е: 2 јајца 2 лажици шеќер 1 ванилин шеќер прстофат сол 400 мл млеко ...
| | веќе видена | слични

Кога тестенините ќе ги направите на овој начин бидете сигурни дека ќе уживате во превкусни залчиња. Направете го рецептот и уверете се. – 400 грама шпагети – ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Целосно е јасно дека верното и доследно спроведување на Договорот од Преспа од страна Северна Македонија претставува предуслов за која било разврска на ...
сите 438 | | | веќе видена

Ако играат чесно, ВМРО-ДПМНЕ нека го врати уставното име во првите денови. Ги имаат бројките со другите партии, вели министерот за правда, Кренар Лога. „Штом ...
сите 236 | | | веќе видена

Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски, ги објави првичните резултати од одржаните претседателски и парламентарни избори. Гордана ...
сите 279 | | | веќе видена

Европската унија денеска го повика Израел „веднаш“ да ја прекине својата воена операција во градот Рафа во Појасот Газа, предупредувајќи дека доколку не го ...
сите 477 | | | веќе видена

Времето утре ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од дожд, особено во источните делови. Наместа ќе има услови за појава на ретки грмежи. Долж ...
сите 227 | | | веќе видена

Договорот од Преспа беше потпишан на 17 јуни 2018 година, а конференцијата ќе се одржи на 17 и 18 јуни во Атина и планирано е учество на политичари, експерти, ...
сите 22 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Пред да поховате кашкавал направете го ова – Ќе биде три пати повкусен

Од:
До кого (е-маил):
Порака: