Како да препознаете дека компирите се полни со токсини?

Во многу култури низ цела Азија, бадемовото масло, семките се користат со векови за подобра концентрација и памтење. Докажано е дека редовното консумирање и ...
| | веќе видена | слични

Д-р Пола Дајдон, Џоана Вен и д-р Гретчен Сан Мигел за магазинот „SheFinds.com“ откриле кои антиинфламаторни зачини треба да ги додавате во речиси сите јадења ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Групата луѓе која во истражувањето го пиела овој минерал додека била на диета, ослабнала повеќе за разлика од онаа која не го пиела. Слабеењето не е едноставен ...
| | веќе видена | слични

Витамин К е многу важен за здравјето. Витамин К1 се надополнува претежно со храната или преку додатоци во исхраната. Додека витамин К2 пак се синтетизира во ...
| | веќе видена | слични

Ужините се одличен начин да го нахраниме телото помеѓу оброци. Со јадењето на вистинските грицки можете да го намалите ризикот од Рак. Американскиот институт ...
| | веќе видена | слични

Денес, кога трендовите за подобрување на здравјето се сè поприсутни, а разните додатоци во исхраната ветуваат различни придобивки, лесно е да паднете во ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски побара поставка од градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска. „ Време е Скопје да се врати на ...
сите 345 | | | веќе видена

Српскиот премиер Милош Вучевиќ им ја честиташе победата на партијата ВМРО-ДПМНЕ и лидерот Христијан Мицкоски на парламентарните избори во Македонија, како и на ...
сите 133 | | | веќе видена

Откако неколку членови и партиски функционери во СДСМ вчера си поднесоа оставки, доцна синоќа на фејсбук, својата оставка ја даде и потпретседателката на СДСМ, ...
сите 123 | | | веќе видена

Почитувани граѓани, Ви благодарам од срце за гласањето на парламентарните избори на 8 мај, кои Европскиот фронт го направија неприкосновен победник и нашата ...
сите 300 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Како да препознаете дека компирите се полни со токсини?

Од:
До кого (е-маил):
Порака: