ИнПрес

Струга, 16. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Хидроелектраните „Шпилје“ и „Глобочица“, кои го сочинуваат хидроенергетскиот систем (ХЕС) „Црн Дрим“ во 2018 година ...
сите 10 | | | веќе видена

Охрид, 16. јануари 2019 (ИНПРЕС) – ВМРО-ДПМНЕ бара разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина Охрид во 2017 како ...
сите 11 | | | веќе видена

Скопје/Струга, 16. јануари 2019 (ИНПРЕС) – На партиска конвенција, која ќе се одржи во Струга на 16-ти февруари, ВМРО-ДПМНЕ ќе го соопшти името на кандидатот ...
сите 67 | | | веќе видена

Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – ВМРО-ДПМНЕ зборуваше за новите вработувања во ЈП „Охридски Комуналец“ и за тоа побара одговор. Единствено што нè интересира ...
сите 17 | | | веќе видена

Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Од ЈП „Охридски Комуналец“ до медиумите испратија реакција на изнесеното на вчерашната прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ ...
сите 17 | | | веќе видена

Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Со просечен дневен досег од 7,35% и неделен од 13,24%, Супер радио и во четвртиот квартал од 2018 година останува водечка во ...
сите 3 | | | веќе видена

Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Во согласност со Годишната програма на Секторот за туризам и локален економски развој, предвидено e субвенционирање на ...
сите 19 | | | веќе видена

next