Laibach - Skopje, MKC, Taksirat20 - MK

LAIBACH со концерт во Скопје на 27-ми март 2018 го претставуваат фантастичниот нов албум Also Sprach Zarathustra пред македонската публика! По три години, една ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:30:00 , 27 Мар, 2018 до 23:30:00 , 27 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Taksirat Festival
 • 706 доаѓаат, 1800 можеби
 • Концерт на Këpurdhat во МКЦ

  ТАКСИРАТ 2.0. и МКЦ ви ги претставуваат: Këpurdhat ! 👉 концертна промоција на нивниот втор албум „N'trip“ 👉 30-ти март во МКЦ бифе 🕘 21:00 🎫 150 денари. ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 21:00:00 , 30 Мар, 2018 до 23:59:00 , 30 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Taksirat Festival
 • 53 доаѓаат, 117 можеби
 • Светска премиера на "Distant Sky" Nick Cave & The Bad Seeds

  МКЦ и кино Фросина се вклучуваат во светската премиера на концертниот филм “Distant Sky” – Nick Cave & The Bad Seeds во живо, кој ќе биде прикажан на 12 април, ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:00:00 , 12 Апр, 2018 до 23:00:00 , 12 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Младински Културен Центар
 • 178 доаѓаат, 327 можеби
 • Gogol Bordello во МКЦ • Таксират20

  #ТАКСИРАТ20 ви ги претставува Gogol Bordello во Скопје! Славниот џипси-панк бенд и еден од најимпресивните live бендови на денешницата, на 29-ти мај гостува со ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 20:30:00 , 29 Мај, 2018 до 23:30:00 , 29 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Taksirat Festival
 • 281 доаѓаат, 550 можеби
 • Bolzer / Shock Troopers / Садо Зора!! МКЦ Скопје- 09.06.2018

  Terrorvoid Promotions во соработка со Здраво Млади, ви ги претставуваат BOLZER! Еден од најуникатните бендови моментално на светската метал сцена. За комплетен ...
 • Младински Културен Центар, Skopje
 • 17:00:00 , 09 Јун, 2018 до 20:00:00 , 09 Јун, 2018
 • Zoran Formless Setinovski
 • 199 доаѓаат, 238 можеби