• Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
 • 21:00:00 , 17 Мар, 2018 до 01:00:00 , 18 Мар, 2018
 • Pragma music entertainment
 • 2443 доаѓаат, 4489 можеби
 • Настанот е завршен
 • Марија Шерифовиќ на голем солистички концерт за прв пат во Скопје!Билети на сите продажни места на КупиКартиЗаСе, Пола Југотон, Југотон, Цвеќара “Розе” – Веро2, како и онлајн на www.kupikartizase.com.

  Настани во близина (1км)

  Васко Атанасоски ПАЗИ КУЧЕ концерт и промоција на албум/винил

  ДВА КОНЦЕРТА = 300 луѓе максимум...толку собира:)!!! ************************************************************* Билети - 200 денари во претпродажба + ...

  Презентација на Гео Системите на Yandex

  Драги студенти, "Гордиан Системи" со големо задоволство Ве поканува на презентација за услугите и алтките што ги нуди „Yandex“, во малиот амфитеатар на ФИНКИ. ...
 • Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ), Skopje
 • 12:00:00 , 21 Мар, 2018 до 13:00:00 , 21 Мар, 2018
 • Gordian Sistemi DOO
 • 26 доаѓаат, 59 можеби
 • Настанот е завршен
 • Менаџирајте лесно!!! Резервирајте место за семинарот денес!

  Семинар "НАЈБРЗ ПАТ ДО УСПЕХ" 22 Март од 10:00ч. - 18:00ч. Како моралот на вашиот тим го одредува успехот? Овој специјален семинар е наменет за ...
 • Hotel Karpos, Skopje
 • 10:00:00 , 22 Мар, 2018 до 18:00:00 , 22 Мар, 2018
 • Consulting Agency - Ideas Macedonia
 • 6 доаѓаат, 41 можеби
 • Лет над кукавичјото гнездо

  Режија: Ристо Алексовски Превод: Марија Димовска Сценографија и костимографија: Ѓорѓе Јовановиќ Музика: Милан Димушевски Асистент на режија: Емилија Спасова ...
 • Драмски Театар Скопје, Skopje
 • 20:00:00 , 27 Мар, 2018 до 22:00:00 , 27 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 6 доаѓаат, 39 можеби
 • Кинезио Тејпинг Кинезио Универзитет

  Опис на курсот: Овој тродневен курс е креиран да им овозможи на учесниците да се запознаат со начинот на практицирање, тестовите за проценка и начинот на ...
 • Hotel Karpos, Skopje
 • 07:00:00 , 23 Мар, 2018 до 17:00:00 , 25 Мар, 2018
 • Здружение на физиотерапевти на Република Македонија
 • 6 доаѓаат, 37 можеби
 • Како да се ограби банка

  Kако да се ограби банка Автор: Сами Фејд Режија: Иван Манасковски Превод: Коле Ангелковски Сценографија: Доротеа Ѓорѓиевска Костимографија: Фросина Настевска ...
 • Dramski Teatar Skopje
 • 20:00:00 , 23 Мар, 2018 до 21:30:00 , 23 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Dramski Teatar Skopje
 • 8 доаѓаат, 30 можеби
 • Скопје Танцува Латино!

  'Скопје Танцува Латино' во ATK Premium Klub! Одвоивме ‘место‘ во градот каде што ќе може да се пронајдете себеси и својата енергија да ја преточите во ...
 • ATK Premium Club, Skopje
 • 21:30:00 , 22 Мар, 2018 до 00:00:00 , 23 Мар, 2018
 • Tancov Klub Desiree
 • 14 доаѓаат, 23 можеби