Mate Mišo Kovač - 17. fevruari 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

По долги 20 години македонската публика конечно добива можност да ужива во песните на легендарниот хрватски пејач, Мишо Ковач. На 17 февруари 2018, во ...
 • Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
 • 21:00:00 , 17 Фев, 2018 до 00:00:00 , 18 Фев, 2018
 • купете билети овде
 • Pragma music entertainment
 • 488 доаѓаат, 1446 можеби
 • Marija Serifovic - 17. Mart 2018 - Vip Arena Boris Trajkovski

  Марија Шерифовиќ на голем солистички концерт за прв пат во Скопје! Билети на сите продажни места на КупиКартиЗаСе, Пола Југотон, Југотон, Цвеќара “Розе” – ...
 • Vip Arena Skopje Sala BORIS Trajkovski
 • 21:00:00 , 17 Мар, 2018 до 01:00:00 , 18 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Pragma music entertainment
 • 1770 доаѓаат, 3909 можеби