Од националсоцијалистички голем проект до автомобилско светско чудо: Пред 80 години Хитлер го постави темелот за производство на Фолксвагеновата „бубачка“ во ...
| | веќе видена

Кога шефот на бугарскиот дел од мешовитата историска комисија вели дека партизанските единици и народната војска во Втората светска војна броеле едвај 1.000 до ...
сите 9 | | | веќе видена

Десетгодишен британски лабрадор пoсвои малечки патчиња, кои ја загубија својата мајка. Сега тој се грижи за нив, како вистински татко... Уште една неверојатна ...
сите 4 | | | веќе видена

Во новото бесмилосно пазарно општество ретко кој успева да се сочува себеси од „продажба”. Станавме колективна општествена тезга каде интегритетот, слободата и ...
сите 3 | | | веќе видена

next