New Balkan Cuisine

Please scroll down for English ~ НОВА БАЛКАНСКА КУЈНА Бидејќи подолго време се прашувавме како изгледа современа балканска кујна, повикавме еден од врвните ...
 • Public Room, Skopje
 • 20:00:00 , 24 Мар, 2018 до 23:30:00 , 24 Мар, 2018
 • Public Room
 • 20 доаѓаат, 139 можеби
 • Македонски Шлагери

  Се знае каде има #ретро журка овој петок! Соберете го цело друштво и дојдете во Public Room спремни за џускање на македонски #ретро хитови..! Македонски ...
 • Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 23 Мар, 2018 до 01:00:00 , 24 Мар, 2018
 • Public Room
 • 11 доаѓаат, 92 можеби
 • Coffee with an expert

  Наместо еден, овој пат напиј се кафе со двајца експерти :) Претприемничкото патување кон достигнување на целта е исполнет со многу кривини, подеми и падови. ...
 • Public Room, Skopje
 • 18:00:00 , 22 Мар, 2018 до 20:00:00 , 22 Мар, 2018
 • Public Room
 • 16 доаѓаат, 67 можеби
 • ResonantBalkans Talks in Skopje

  Придружете ни се на 26 март за да дискутираме за научените лекции од пилот фазата на Иницијативата за резонантни гласови. Иницијативата "Резонантни гласови" е ...
 • Public Room, Skopje
 • 15:00:00 , 26 Мар, 2018 до 18:00:00 , 26 Мар, 2018
 • Resonant Voices Initiative
 • 16 доаѓаат, 26 можеби
 • Social Sunday

  Додека сте во нашиот бар на вкусна #храна и свежа #музика, нека вашите дечиња уживаат во #креативната и #едукативна атмосфера која ја нуди програмата на Social ...
 • Public Room, Skopje
 • 12:00:00 , 25 Мар, 2018 до 17:00:00 , 25 Мар, 2018
 • Public Room
 • 3 доаѓаат, 11 можеби