Говорна мана

Автор: Горан Марковиќ Режисер: Драгана Милошевски-Попова Улоги: Мишел ― Игор Џамбазов Славица ― Сашка Димитровска Петар ― Ивица Димитријевиќ Актерка ― Арна ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 17 Фев, 2018 до 21:00:00 , 17 Фев, 2018
 • Македонски народен театар
 • 75 доаѓаат, 434 можеби
 • „Ничија земја“ 23 и 24 февруари

  Данис Тановиќ/Александар Морфов Адаптација и режија: Александар Морфов Улоги: Чики – Сашко Коцев Цера – Никола Ацески Нино – Александар Михајловски Рамбо – ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 23 Фев, 2018 до 23:00:00 , 23 Фев, 2018
 • Македонски народен театар
 • 36 доаѓаат, 194 можеби
 • Премиера - „Госпоѓиците од Авињон“

  АВТОР: САШО ДИМОСКИ РЕЖИСЕР: НЕНАД ВИТАНОВ УЛОГИ: ДОРА МААР ― СОФИА НАСЕВСКА-ТРИФУНОВСКА ОЛГА КОКЛОВА ― ИСКРА ВЕТЕРОВА ФРАНСОАЗ ЖИЛО ― ГОРДАНА ЕНДРОВСКА ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 21 Фев, 2018 до 22:00:00 , 21 Фев, 2018
 • Македонски народен театар
 • 39 доаѓаат, 166 можеби
 • Свадбата на Фигаро

  Автор: Пјер Бомарше Режисер: Леван Цуладзе УЛОГИ Нино Леви – Грофот Николина Кујача/Сашка Димитровска - Грофицата Сашко Коцев – Фигаро Сашка Димитровска/Дарја ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 20 Фев, 2018 до 23:59:59 , 20 Фев, 2018
 • Македонски народен театар
 • 36 доаѓаат, 167 можеби
 • Разговори во четири очи

  Автор: Ингмар Бергман Режисер: Нина Николиќ Адаптација на текстот: Тамара Барачков Во претставата „Разговори во четири очи“ централниот лик на приказната, Ана ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 20:00:00 , 28 Фев, 2018 до 21:00:00 , 28 Фев, 2018
 • Македонски народен театар
 • 26 доаѓаат, 146 можеби