Виц на денот: Перо

Перо работи како чувар во фабрика. Една ден во фабриката доаѓа на посета претседателот на Македонија, Ѓорѓе. Кога поминувале покрај Перо, претседателот извикнал: – Перо, ти ли си бе? – Јас сум Ѓорѓе. – одговорил Перо. На шефот му станало многу чудно тоа што претседателот го познава Перо, па окако си заминал го повикал Перо во неговата канцеларија. – Абе Перо од кај се знаеш ти со нашиот ...

⇐ DailyКурир ⇒