Неодолив гулаш: Сочно месо кое се топи во кремаст сафт


Време е за млади компирчиња. Уживајте во нивниот неодолив вкус. 700 гр млади компири 2 јајца 2-3 лажици брашно зачин сол гранули лук масло сусам Компирите ...
| | веќе видена | слични

Уживајте во ова вкусно јадење… 600-700 гр пилешки гради 250 гр буковки 2 главици кромид 2 чешниња лук 200 мл неутрална павлака 100 мл масло 1 лажица сув зачин ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Потребни состојки (за кора): 70 грама брашно 15 грама кафеав шеќер 2 лажици бел шеќер 1/4 лажица цимет прстофат сол 60 грама растопен маргарин Потребни ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Државниот секретар во Министерството за надворешни работи како „шпекулација“ ги оцени информациите во повеќе медиуми дека тој заминува во кабинетот на ...
сите 293 | | | веќе видена

Времето денеска променливо облачно со сончеви периоди. Попладне ќе има локални врнежи од дожд, кои во западните и крајните источни делови ќе бидат поројни и ...
сите 237 | | | веќе видена

Меган не може да сфати дека таа повеќе не е обична актерка. Сега е дел од кралското семејство. Меган Маркл уште еднаш се бори со кралското семејство и одбива ...
сите 135 | | | веќе видена

Речиси 50 Палестиници се повредени откако ја нападнаа израелската армија на границата помеѓу Појасот Газа и Израел. Палестинците денеска го одбележуваат Денот ...
сите 152 | | | веќе видена

И САД и Русија имаат заеднички интерес за бројни глобални прашања. Но, честопати се на спротивните страни, иако споделуваат иста цел. Американскиот државен ...
сите 114 | | | веќе видена

Вклучувањето на опозицијата во евроинтегративните просеци, пред сè во реформската агенда, може да биде првиот чекор во помирувањето. Новиот претседател Стево ...
сите 141 | | | веќе видена

Бензините поевтинија за денар , дизелот поскапе за половина ..Поголеми поместувања нема.. Од владата оценија , пристапот е коректен , иако пазарот е ...
сите 141 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Неодолив гулаш: Сочно месо кое се топи во кремаст сафт

Од:
До кого (е-маил):
Порака: