Преговорите за името со Грција се закана за опстанокот на Македонија

Честитки за Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) за успешно започнатата кампања „Нашето име е Македонија“, која вклучува билборди во Скопје, Битола, Тетово, а наскоро и други градови во Македонија, со понатамошно додавање на реклами на телевизија, радио, во весници и на интернет. Целосно го поддржуваме повикот на ММДЧП за итно запирање на преговорите за името со Грција. ...

⇐ DailyВесник Илинден ⇒