Постизборно насилство: Кој тепал, а кој бил тепан во Свети Николе?

Полицаец од Свети Николе нападнал и повредил брачен пар во центарот на градот. Трајче Јованчев обвинува дека полицаецот орде цветановски без причина му го скршил стаклото од возилото и почнал да го удира со клоци и тупаници, а потоа ја фатил за врат неговата сопруга која седела до него. Настанот се случил во неделата околу полноќ, после прославата на победата на сдсм во свети николе, кога ...

⇐ Daily24 Вести ⇒