Телефони

Макпрогрес Виница е првата македонска компанија што воведува иновативна технологија за производството од обновливи извори на енергија. Компанијата направи ...
сите 26 | | | веќе видена

Напредокот на технологијата може да ни донесе многу добро во животот, но и да ни наштети исто така. Социјалните мрежи имаат многу предности, но и негативни ...
сите 6 | | | веќе видена

Со оглед на тоа што сега актуелна е темата за безбедноста на личните податоци на корисниците од цел свет, интегрално пренесуваме анонимен пример за нарачка на ...
сите 12 | | | веќе видена

Гостувањето на Марк Цукерберг во Европскиот парламент требаше да биде шанса за поставување на конкретни прашања и притискање на шефот на Facebook за лично да ...
сите 40 | | | веќе видена

next