Оф Нет

Акое секое „мрш“ будеше по еден пратеник, можеби некои работи ќе му тргнеа на овој дел од светот. Боже, боже, колку го избезуми!
| | веќе видена

На страна тоа што во основа се глувци со крилја, научниците тврдат дека може и да имаме некаков ќар од гулаби, посебно околу загадувањето на воздухот. Целата ...
| | веќе видена

Се навршува седмата година од војната во Сирија која комплетно го смени лицето на таа земја и го запусте тој јаден народ. Оној Башар ал Асад ни оддалеку не е ...
| | веќе видена

Кога ќе помислиш дека „ нема за кого да навиваш “ во скопскиот автомобилски јавашлук, се уфрлува „странскиот фактор“ и ти потврдува дека си во право.
сите 3 | | | веќе видена

На секој жител под 55 години британската влада треба да му даде по 10.000 фунти за да може да се снајде во време кога се повеќе работни места ги добиваат ...
сите 2 | | | веќе видена

По сите оние доктори, студии, мета-студии, мета-мета-студии, статистики, детална анализа на секоја поединечна состојка и сè што е човечки возможно да се ...
| | веќе видена

Човекот шпарта низ Јакутск (еден од најстудените градови во Русија) и лето и зима, и во вреќи собира ѓубре расфрлано по улиците и парковите низ градот. И така ...
| | веќе видена

Водено од ритамот на интернет економијата и наркоманската зависност на читателскиот аудиториум од постојани информативни дразби, новинарството престанува да ...
сите 2 | | | веќе видена

next