Канал8

07.12.2018 Локалната самоуправа на Кочани ќе прави дополнително едногодишно испитување и ќе нарача стручна експертиза за квалитетот на амбиенталниот воздух ...
сите 7 | | | веќе видена

07.12.2018 Со преасфалтирањето на коловозот и прилагодување на шахтите и сливниците за атмосферската вода се комплетира реконструкцијата на улицата „Страшо ...
| | веќе видена

05.12.2018 Со потпишувањето на договорот за соработка во СОУ „Љупчо Сантов“ започна проектот „АР ЕДУ“ - „Едукативен модул со проширена реалност - развој и ...
сите 5 | | | веќе видена

05.12.2018 Управниот одбор на комуналното претпријатие „Водовод“ од Кочани донесе одлука со која на сите корисници на услугите кои имаат заостанати сметки за ...
сите 7 | | | веќе видена

29.11.2018 Виница ќе добие ново комунално возило за транспорт на отпадот. Орлукатз а тоа беше исвоена на рефовната седница на Советот на Општината. Во ...
сите 8 | | | веќе видена

29.11.2018 Локалната самоуправа на Кочани спроведува дводневна акција за дератизација на канализациската мрежа за што се набавени 250 килограми кумарински ...
сите 6 | | | веќе видена

29.11.2018 Општина Кочани е домаќин на дводневна меѓународна работилница за јакнење на институционалните капацитети во конвенционалното и органското ...
сите 2 | | | веќе видена

28.11.2018 Петмина каратисти од КК “Партизан“ и еден од карате клубот “Кочани“ ќе ја претставуваат Македонија на Балканското првенство што од 30 ноември до 2 ...
сите 19 | | | веќе видена

28.11.2018 Општина Кочани ја организираше третата јавна расправа со граѓаните на која се разгледуваат прашања од јавен интерес, а за чие решавање треба да се ...
сите 13 | | | веќе видена

28.11.2018 Музејот „Теракота“ со поддршка од Локалната самоуправа на Виница го реализираше овогодишниот проект „Еднаквоста во фокусот“ чија цел е поголема ...
сите 30 | | | веќе видена

08.11.2018 Општина Кочани беше домаќин на претставници од граѓански организации од Молдавија и Албанија кои се вклучени во проектот „Промоција на родово ...
сите 2 | | | веќе видена

next