Роберт Тапан Морис, син на познатиот американски криптограф Роберт Морис Сениор, во ноември 1988 година сосем случајно го уништи целиот тогашен интернетот.. ...
сите 3 | | | веќе видена

Нема ништо специјално за обична фотографија од јајце. Буквално, станува збор за јајце. Но, еден ваков пост на Instagram успеа да собере над 25 милиони лајкови ...
сите 19 | | | веќе видена

И покрај темната страна на социјалните мрежи, според новите истражувања тинејџерите се чувстуваат многу посигурно и посамоуверено користејќи ги овие ...
сите 6 | | | веќе видена

Деновиве слушаме се почесто како буџетски смартфони нудат неверојано моќни спецификации. Па, колку добар може навистина да биде еден "евтин" телефон? Одговорот ...
сите 12 | | | веќе видена

next