Златна Бубамара 2018 - За подобар живот

ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА, 21 издание во 21 век ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ Почитувани љубители на добра забава, чист воздух и ПОДОБАР ЖИВОТ, доаѓа 21 издание на ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 22 Фев, 2018 до 23:00:00 , 22 Фев, 2018
 • Zlatna Bubamara Na Popularnosta
 • 1169 доаѓаат, 4473 можеби
 • VINI VICI во Борис Трајковски (Билети во МКЦ или вечер на врата)

  НА 17 ФЕВРУАРИ ВО СКОПЈЕ ДОАЃА НАЈГОЛЕМИОТ ТРАНС АКТ НА СИТЕ ВРЕМИЊА И БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА НАЈБАРАНИТЕ АРТИСТИ НА СИТЕ СВЕТСКИ ПОДИУМИ И ФЕСТИВАЛИ. ВО 2017 VINI ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 23:00:00 , 17 Фев, 2018 до 05:00:00 , 18 Фев, 2018
 • Urban Dance
 • 1812 доаѓаат, 2833 можеби
 • Втор Национален и Меѓународен натпревар во уметничко лизгање

  По втор пат во Р.Македонија, во организација на Федерацијата за лизгачки спортови на Македонија и СЦ Борис Трајковски, од 23-24.02.2018 година, ќе се оддржи ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 19:00:00 , 23 Фев, 2018 до 14:00:00 , 24 Фев, 2018
 • Федерација за Лизгачки Спортови на Македонија
 • 35 доаѓаат, 95 можеби
 • ТОТО во Скопје/ 05 март/ ВИП Арена

  ЛЕГЕНДАРНИТЕ ТОТО ЗА ПРВ ПАТ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Со огромно задоволство сакаме да ве информираме дека еден од најголемите американски бендови ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:30:00 , 05 Мар, 2018 до 23:00:00 , 05 Мар, 2018
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 954 доаѓаат, 2154 можеби
 • Балашевиќ во Скопје @19.05.2018

  ПРОЛЕТ ВО МАКЕДОНИЈА: ВРЕМЕ Е ЗА БАЛАШЕВИЌ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Големо задоволство ни е да ви најавиме дека по пауза од три години, човекот на кого ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 20:00:00 , 19 Мај, 2018 до 00:00:00 , 20 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 1507 доаѓаат, 3500 можеби
 • Rag`n`Bone MAN во Скопје @11.05.2018

  RAG`N`BONE MAN ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Почитувани пријатели, Огромно задоволство ни е да ви најавиме дека една од најактуелните светски ѕвезди во моментов, еден ...
 • Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 • 21:00:00 , 11 Мај, 2018 до 23:00:00 , 11 Мај, 2018
 • купете билети овде
 • Avalon Produkcija
 • 1007 доаѓаат, 3290 можеби