Адем Кастрати Adem Kastrati / Изложба Ekspozitë Exhibition

Ретроспективна изложба на Адем Кастрати по повод 70 години од основањето на Националната галерија на Македонија, на 19 јуни 2018 година, во Даут пашиниот амам.
  • Даут-Пашин амам, Skopje
  • 20:00:00 , 19 Јун, 2018 до 22:00:00 , 19 Јун, 2018
  • National Gallery of Macedonia - Национална галерија на Македонија
  • 99 доаѓаат, 401 можеби