• BEST Skopje
  • 12:00:00 , 12 Мар, 2018 до 16:00:00 , 16 Мар, 2018
  • BEST Skopje
  • 298 доаѓаат, 648 можеби
  • Настанот е завршен
  • Барате работа или пак можеби пракса?БЕСТ Скопје со задоволство Ви го најавува четиринаесетото издание на саемот за вработување и кариера - JobFair кој ќе се одржи од 12.3 до 16.3, и ќе биде поделен на неколку дела, со следниов распоред:12.3 - Официјално отворање13.3 и 14.3 - IT компании (Технички кампус)15.3 и 16.3 - Технички компании (Технички кампус)JobFair е организиран од страна на БЕСТ Скопје со цел да оствари контакт помеѓу вас, студентите, и компаниите кои во иднина можат да бидат вашите работодавци. На настанот ќе можете да присуствувате и на најразлични обуки и презентации, да разговарате со претставниците на едни од водечките компании во Македонија како и да добиете повеќе информации за студентски пракси, стипендии и за потребниот работен кадар.Затоа не двоумете се и оставете CV, кое станува дел од базата достапна за компаниите учеснички на саемот. JobFair Ве носи чекор поблиску до вашата кариера. Можеби вашата следна работа или пракса е токму тука!За повеќе информации погледнете ја нашата официјална веб страна: www.jobfair.org.mk. Ве очекуваме!