• Public Room, Skopje
  • 20:00:00 , 17 Мар, 2018 до 01:00:00 , 18 Мар, 2018
  • Lorekeepers Guild
  • 227 доаѓаат, 425 можеби
  • Настанот е завршен
  • На 17-ти март, сабота, во поткровјето на Public Room (Cosy Room) ќе се одржи првиот концерт нa Lorekeepers Guild со традиционална ирска музика по повод St. Patrick’s Day.Lorekeepers Guild:Слободан Танасковски – вокал, флејтаДарко Јованов – гитара Ивона Митревска – придружен вокалВиктор Танасковски – мандола, придружен вокалБојан Матовски – tin whistle, придружен вокалАндреј Коларовски – бас гитараКристијан Тодоров – тапани, перкусии+ гости***По концертот продолжуваме со уште ирска музика со DJ Tos O'Brien ~***Влез: СЛОБОДЕН***Овој концерт е поддржан од Jameson Irish Whiskey.***За резервација на барска маса јавете ни се на 078 250 554.