• Bruklinski JAZZ Bistro, Skopje
 • 21:30:00 , 16 Фев, 2018 до 01:00:00 , 17 Фев, 2018
 • Bruklinski JAZZ Bistro
 • 162 доаѓаат, 852 можеби
 • Настанот е завршен
 • Во петок (16.02.2018), вечерта ќе ви биде исполнета со џез звуците на Васил Хаџиманов трио. Почнуваме во 21:30 часот, ги подготвуваме добро познатите, вкусни закуски, го слушаме најдобриот џез на регионов, и пиеме врвни вина!Бидете на време и резевирајте си место на 078 337 843 / 02 6091 844, или преку порака на нашиот профил.#allthatjazz!

  Настани во близина (1км)

  ATB во Скопје - Одложено

  АТВ е едно од највлијателните имиња во светот на денс музиката кое повеќе од 15 години е предводник на светската електронска сцена.Секогаш во врвот на листата ...
 • Skopje
 • 10:25:00 , 21 Апр, 2018 до 05:00:00 , 22 Апр, 2018
 • Urban Dance
 • 619 доаѓаат, 1297 можеби
 • Биди најдобраТА верзија НА себе

  Не е важно дали вашата цел е да бидете добар родител, врвен спортиста, да купите автомобил или куќа од вашите соништа, да станете менаџер во вашата компанија, ...
 • Katerina Angelovska, Skopje
 • 11:00:00 , 21 Апр, 2018 до 18:00:00 , 22 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Katerina Angelovska
 • 9 доаѓаат, 72 можеби
 • ЈАС МОЖАМ - Мотивациски Семинар со Снежана Билко

  Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО -,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, Ве поканувам на мојот следен мотивациски семинар под наслов ,,ЈАС МОЖАМ,, на 20.04.2018 во ...
 • Hotel Square, Skopje
 • 18:00:00 , 20 Апр, 2018 до 22:00:00 , 20 Апр, 2018
 • Snezana Bilko
 • 10 доаѓаат, 52 можеби
 • Настанот е завршен
 • Разговори во четири очи

  Автор: Ингмар Бергман Режисер: Нина Николиќ Адаптација на текстот: Тамара Барачков Во претставата „Разговори во четири очи“ централниот лик на приказната, Ана ...
 • Македонски народен театар, Skopje
 • 19:00:00 , 23 Апр, 2018 до 20:00:00 , 23 Апр, 2018
 • Македонски народен театар
 • 14 доаѓаат, 33 можеби
 • II коло - Извидничка лига 2018

  СОЈУЗ НА ИЗВИДНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА ИЗВИДНИЧКИ ПОРЕЧАНСКИ ОДРЕД “ЈАДРАН“ СКОПЈЕ 45 МЕМОРИЈАЛ “МАРКО ГРАОРКОВСКИ- II КОЛО ИЗВИДНИЧКА ЛИГА“ КАТЛАНОВСКА БРЕЗИЦА ...
 • Skopje
 • 13:00:00 , 20 Апр, 2018 до 16:00:00 , 22 Апр, 2018
 • Извидничка Лига
 • 27 доаѓаат, 26 можеби
 • Курс за WordPress

  Тука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да го совладаш бeз учење или познавање на програмски ...
 • Brainster, Skopje
 • 20:00:00 , 24 Апр, 2018 до 22:00:00 , 24 Апр, 2018
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 11 доаѓаат, 28 можеби
 • Реики курс - ниво 1

  Реики е прецизен древен тибетски систем за исцелување, ускладување и урамнотежување на енергијата, кој се користи за намалување на стресот, за релаксација и за ...
 • Ars Lucida - Coaching & Training, Skopje
 • 10:00:00 , 21 Апр, 2018 до 17:00:00 , 22 Апр, 2018
 • Reiki Macedonia
 • 2 доаѓаат, 14 можеби